Terwijl de fans van Stan Van Samang aftellen naar het verjaardagsconcert van de zanger op zaterdag 9 april in de Antwerpse Lotto Arena, is er alweer heuglijk nieuws.

Op zondag 3 april geeft de Spaanse zanger Enrique Iglesias naar aanleiding van zijn nieuwe album ’Euphoria’ een concert in de Ethias-Arena te Hasselt, waar Stan Van Samang de support act voor zijn rekening zal nemen.

Sinds 11 maart ligt het langverwachte derde album "King in my head" van Stan Van Samang in de winkel en is het eveneens verkrijgbaar op iTunes. Het album komt vandaag als hoogste nieuwkomer binnen op 7 in de Ultratop 100 albums.
Samen met zijn muzikanten, kijkt Stan van Samang dus uit naar een paar fantastische optredens in het vooruitzicht. Op 3 april staat Stan Van Samang in de Ethias Arena te Hasselt voor een concert voor aanvang van het optreden van Enrique Iglesias Tickets zijn verkrijgbaar via sherpa.be of 070/345050.

Op 9 april geeft hij de aftrap van het feestjaar naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van Stan als zanger en dat is in de Lotto Arena. Tickets & info: teleticketservice.com of 070/345 345

Na een fantastische zomer met talrijke optredens, eindigt het feest op 1 oktober 10 in de Grenslandhallen te Hasselt. Tickets zijn verkrijgbaar via sherpa.be of 070/345050.

 

Bron : http://www.showbizzsite.be